Kyllä se niin on, että koti on aina koti! Ihanaa olla Suomessa ja omassa kodissa. Kaikki tämä eläminen ja oleminen tuntuu suorastaan luksukselta. Ja ihanaa on turvallisuuden tunteen olo liikenteessä. Ja ihanaa on, kun ilma on niin puhdasta ja ulkona on paljon lunta ja pakkasta! Rakastan talvea, nyt on loistokelit, mitä nyt mittarissa aamulla taas -27 astetta pakkasta. Kyllä ne kelit kohta lauhtuu ja päästään muksujen kanssa ulkoilemaan.

Viimeinen viikonloppu Kiinassa meillä vierähti Shanghaissa. Siellä me käytiin Shanghain WTC:ssä ihastelemassa Shanghain valoja 474 metrin korkeudesta. Huikeat oli näkymät! Sitten kävimme myös Pearl Towerissa eli helmitornissa, siellä ei päästy kuin noin 350 metrin korkeuteen ;) Lisäksi kävimme ihastelemssa haita, krokotiileja, pingviinejä ja muita hienoja meren eläviä Shanghain Aquariumissa. Oli kyllä hieno paikka. Ihanaa oli kun poikamme sanoi, että pysähdytään tähän, että nämä on niin hienoja kaloja. Kyseessä oli miljoonakalat :) Viikonloppu oli erittäin onnistunut Shanghaissa, kaikin puolin.

Sunnuntaina eli 30. tammikuuta siiryimme lentokenttähotellille ja seuraavana aamuna suuntasimme kohti Finnairin konetta ja Helsinkiä. Pitkä oli matka, mutta ihan onnistunut. Välistä lasten meno yltyi aika levottomaksi, mutta hyvin kuitenkin matka sujui. Koneet oli ajallaan ja Oulussa oltiin perillä maanantai iltana. Kotiin päästyämme olimme aika naatti, mutta ensimmäisenä kävelin kylppäriin ja nappasin saunan päälle :) Ah tekihän kutaa saunoa liian pitkän tauon jälkeen! Sitten nautimme äitini valmistamaa suomalaista kotiruokaa ja sekin oli niin hyvää.

Oli huikea kokemus käydä Kiinassa asti asumassa. Paljon se opetti ja avarsi omia ajatuksia. Lisäksi moni tuttu juttu Suomessa on saanut aivan uudenlaisen arvostuksensa! Eilen tuli ekaa kertaa vähän haikea fiilis ja miltei ikävä Kiinan katuja, mutta onneksi muistot säilyvät lopun elämää. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka sinne pääsee uudemman kerran joko lyhyelle visiitille tai...

Nyt alamme muksjuen kanssa syömään ja sitten lähdemme ajelemaan Savoon mummolaan, kunhan mies on töistä kotiutunut.

Kuvia vielä laitan Shanghaista, kunhan kerkeän. On nimittäin ollut aika kiirettä kotirintamalla :)

Nyt kuulumisiin ja heipsan!