Taas vuosi vaihtuu ja meidän kotiinlähtö häämöttää jo kuukauden päässä. Aika on vierähtänyt niin nopsaa, että tuntuu uskomattomalta, kun kotiinlähtöön on enää tasan yksi kuukausi. Onhan se ihana päästä kotiin ja rakkaiden luo <3 ikävä on kova niin monia ihmisiä Suomesta! Kohta se helpottaa. Tuntuu etten pysy enää nahoissani, kun kohta lennetään!

Joulu meni rauhallisesti ja hyvin syöden. Ystäväni vietti kanssamme joulun ja on myös vielä uuden vuoden aatonkin tässä. Lisäksi meille saapuu tänään mieheni sisko poikakaverinsa kanssa. Ovat meillä vajaan kaksi viikkoa. Mukavaa, kun minulla on piisannut paljon seuraa täällä kaukana. Toivottavasti nuori pari viihtyy täällä hullunmyllyssä :)

Tässä muutama kuva joulusta ja muutama kuva muualtakin räpsästy:

Joulupukki eli rakas miehenihän siellä parran takana piilottelee. Lapset ovat vielä sen verran pieniä, että meni ihan täydestä, kun iskä lähti viemään roskia ja siinä välin ennätti pukki käydä :) Kumpikaan muksuista ei syliin tohtinut mennä vaikka pukki kovasti yritti ;)

Minun kalliimpaakin kalliimmat aarteet. Siis lapset, ei suinkaan paketit ;)

Meidän yksi käyttämistä reiteistä kotimme lähettyviltä. Ei suinkaan Kiinassa kaikki tiet tällaisessa kunnossa ole. Tässä tehdään uutta alikulkua, mutta siitä kaikki kulkee työmaasta huolimatta. Suomessahan kulku olisi estetty, ei täällä.

Kävimme Song Dynastyssa. Sieltä löytyi tällainenkin. Ylhäällä oleva buddha on oikeasti valtava.

Song Dynastyssa äiti ja tytär.

Song Dynastyssa isä ja poika.

Ja tässä neitimme ratsasti tuollaisella hepalla. Olihan mielissään ja näyttää äitikin olevan. Poitsu ei uskaltautunut moisen kyytiin, on vähän arempi tällaisissa jutuissa. Tyttö menee suuna päänä joka paikkaan ja onkin sitten telonut itseään jo ihan riittävästi alle kahteen vuoteen. Tuon tuostakin on suu auki  tai silmäkulma puhki eikä aivotärähdyksiltäkään olla säästytty.

Nyt me lähdemme ulos nauttimaan auringonpaisteesta ja sen jälkeen leivotaan omena-pähkinäpiirasta ja tehdään muita syötäviä uuden vuoden aattoillaksi.

Oikein hauskaa Uutta Vuotta kaikille!!!

Kuulumisiin, heipsan!