Nyt ajattelin käyttää enemmän illasta aikaa ja ladata tänne blogiin kuvia. Arki taas koitti maanantaina lasten kanssa ja hyvin on nyt mennyt. Tänään sain ihanan synttärikortin Suomesta, jossa siskon rakkaat tyttäret poseeraavat tädille <3. Postipaketti oli kenties tullissa auottu, kun oli sisältö levinnyt postilaattikkoon. Kuulema kaikki oli kuitenkin tullut perille. Nyt ei olla kummemmin missään käyty, paitsi ostamassa kahdet matkarattaat muksuille, että päästään kaupoista uloskin. Yhteensä maksoivat vaivaiset 45 euroa eli edulliset olivat ja kaiken lisäksi hyvät työntää. Laitan nyt niitä kuvia tarjolle ja alan sitten katsomaan Puhtaita valkeita lakanoita. Yritän vähän pitää yllä Suomi -fiilistä :)

Siinä naapurin tyttö ja meidän neiti, kielimuuri ei ole este lasten leikeille. Taitavat tuttavuutta tehdä, kun käsipäivää sanoivat.

Tässä aiemmin mainitsemani luistinrata yhdestä kauppakeskuksesta. Siellä ne kiinalaiset kovasti treenasivat ja miehet puvut päällä toikkaroimassa jäällä.

Tämä yhdestä kakkupuodista ja kuvan kakulla hintaa alle 15€! Toki mausta en tiedä, moni kakku päältä kaunis...

Tuliainen sieltä Mixc mall -kauppakeskuksesta ja heti piti kahveet töräyttää.

Sekä uunin ostettuamme, piti pannari paistaa.

Ikkunanpesijät liikenteessä! Huh, minusta ei olisi tuollaiseen, vaikka benjin olen hypännyt (nuorempana tuli sekin tehtyä).

Asuinalueemme kultakaloja.

Ja tässä asuinalueemme toisenlaiset kultakalat! Äidin rakkaat!

Ja tällainenkin tapaus näyttää alueelta löytyvän kera noiden kultakalojen :)

Tuossapas muutamia otoksia.

Kuulumisiin, heipsan!