Tulimme Shanghaihin pari päivää sitten. Miehelläni on täällä työhommia, joten lähdimme mukaan lasten kanssa. En tohtinut jäädä vielä Hangzhoun kotiin lasten kanssa keskenään. Nyt olemme majailleet hotelissa pari yötä ja tänään lähdemme iltasella takaisin Kiinan kotiin. Saas nähdä kuinka kauan matka sinne kestää, kun tänne päin vierähti autossa neljä tuntia. Matkaa ei ole kuin alle 200km, mutta ruuhkat oli pahimmillaan kun ajoimme tänne. Tietullissa meiltä kysyttiin passit ja siinä vaiheessa alkoi jännittämään, että miten meidän käy, kun meillä oli vain paperikopiot mukana. Onneksi tullivirkailija hyväksyi ne, kun sanoimme olevamme Suomesta. Hieman kuitenkin syke kiihtyi, kun ensimmäistä kertaa jouduttiin paperikopiot näyttämään.

Harmi, kun ei sattunut mieheni työreissu viikonlopun yhteyteen. Oltaisiin voitu siinä tapauksessa käydä Expossa, Maailmanäyttelyssä. Iltaisin ei kyllä kerkeä lähteä moiseen kahden pienen lapsen kanssa. Olisi ollut vain hieno kokemus käydä siellä ja kun se on enää lokakuun loppuun saakka täällä. Voi olla, ettei ennätetä siellä käymään.

Lasten kanssa ollaan saatu nauttia hyvästä palvelusta, kun ollaan tilattu lounas aina huoneeseen :) En lähde tuonne hotelliravintolaan yksin muksujen kanssa. On kerta nuo ulkona syömiset osoittautunut aika haasteellisiksi kahdenkin aikuisen läsnäollessa ;) Parempi siis tilata ruoka huoneeseen ja äpöstää täällä.

Niin ja Facebook ei toimi kotona eikä edes täällä hotellissakaan... 'En siis pääsee sinne päivittämään profiilia. Nyt joudun siitäkin vieroittumaan!

Nyt alamme odottelemaan ruokaa, eilen söimme pitsaa, enkä ole ennen niin hyvää pitsaa syönyt!

Kuulumisiin, Heipsan!

Ps. Ostimme täältä Shanghaista sellaisen pöytäuunin sekä löysimme pyykinkuivaustelineen täältä!