Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille! Tässä meidän mahtavat kynttiläviritelmät ;) En ole löytänyt täältä Kiinasta vielä kynttilänjalkoja, joten piti äkkiä kyhätä tuollaiset, jotta saimme polttaa sinivalkoiset kynttilät. Ei mikään kaunis asetelma, mutta ajatushan se tärkeintä on, vai mitä?

Minun muruset ovat kovin innokkaita kotiapulaisia. Tässä auttavat tiskaamaan, saa nähdä ovatko yhtä ahkeria ja innostuneita tuosta puuhasta vielä kymmenen vuoden kuluttua :)

Ja tässä auringon lasku meidän läheltä joen rannasta. Kuva ei näytä niin hienolta, miltä todellisuudessa tuo hetki näytti.

Tänään kävimme naapurissa yhden suomalaisrouvan luona. Hän aikoi leipoa pullaa ja kun menimme lasten kanssa paikalle, niin ihana täti olikin jättänyt pullataikinaa pikkukätösille. Lapset saivat sitten tehdä pullaukkoja ja pulla-akkoja. Olivat kyllä mielissään. Toki niitä sitten maisteltiin kahvin kera kynttilän valossa ja joululaulujen soidessa :) On kyllä niin ihanaa, kun on ihania ja mukavia suomalaisnaapureita ihan tässä meidän vieressä. Kiitos heille!

Huomenna mieheni lähtee muutamaksi päiväksi Suzhouhun työreissuun ja minä päätin tällä kertaa jäädä muksujen kanssa "kotiin". Me jäämme odottamaan, että ystäväni Suomesta pääsisi luoksemme! Ei näytä matkanteko oikein onnistuvan, kun kehtasivat hylätä sovintoesityksen taas tänään. Kyllä pistää savun kohta nousemaan korvista ulos, murh! Ja kuinka monen muunkin ihmisen matkat ovat menneet ihan uusiksi tai kokonaan peruuntuneet tämän takia, harmillista. Toivotaan nyt, että sopu syntyisi mahdollisimman pian.

Nyt alan katsomaan suomalaista sarjaa dvd:ltä, onhan sentään Itsenäisyyspäivä! Äitini tänään mainitsi skypetellessämme, että tänään on kuopuksemme päivä. Ja minä mietin kovasti, että miten niin, kunnes äitini sanoi: itsepäisyyspäivä :) Tämä kyllä pitää tosissaan paikkaansa tyttäremme kohdalla. Siinä neidissä on tulta ja tappuraa, hirvittää ihan sitä poikaa tai tyttöä, joka emännäksi meinaa meidän tytön ottaa ;)

Kuulumisiin, heipsan!