Huh, huh ei 4kk riitä tämän kaupungin kiertämiseen. On sen verran paljon kaikkea nähtävää, että menee oululaisnaisen pää sekaisin :) Tänään käytiin Mixc Mallissa, se on kuulema vasta avattu kauppakeskus. Olihan se valtava! Murto-osa ehdittiin aamupäivällä siitä nähdä, sinne siis vielä uudestaan. Siellä oli myös luisteluareena, missä kiinalaiset testasivat taitojaan. Saatiinpas kerranki hyvä syy kuvata me heitä eikä toisinpäin. Ei taida ihan tuo luistelu olla täälläpäin kova sana ;) Ihana kun ehdimme talveksi Suomeen, niin päästään esikoisen kanssa harjoittelemaan jäälle.

Tänään olisi illalla tuossa joen varressa jokin 2010 vuoden ilotulitusshow, jonka kesto on 40min. Aika monta rakettia saavat taivaalle laittaa tuossa ajassa. Taidamme käydä iltakävelyllä joen varrella, onpahan lapsille ja lapsenmielisille nähtävää! Sinne jopa myytiin lippuja ja tuo rantatie on suljettu autoilta jo hyvissä ajoin. Ei sen takia meinattu taksilla kotiin päästä, kun sieltä on mennyt yleensä reitti kotiin. Joutui kerta kuski suunnistamaan meidän viittomisilla.

Ai niin ja löydettiin tuolta uudesta kauppakeskuksesta kahvinkeitin, suodatinpusseja sekä lihaa, mistä tohtii ruokaa laittaa. Meille on tulossa Suomesta postia lähipäivinä, josta olisi löytynyt muutama suodatinpussi :) Näytti kerta siltä, ettei niitä täältä meinaa löytää.

Nyt alamme mieheni kanssa nauttimaan Presidenttiä, joka matkasi Oulusta asti tänne!

Kuulumisiin, heipsan!