Tänään pääsimme heti aamusta muuttamaan tänne Kiinaan kotiin. Helpostus, kun ei tarvitse enää ähistä hotellissa lasten kanssa. Meidän pitää tänään lähteä hakemaan kaikenlaisia kodintavaroita asunnolle, kun täällä ei ole muuta kuin isommat huonekalut. Ja uunia ei myöskään ole, saas nähdä josko saatais sellainen hommattua. Tykkään itse tehdä ruokaa ym. uunissa ja onhan joulukin tulossa ja piparit pitäisi paistaa :)

Meinasi mieheni joutua heti ensimmäisenä työpäivänä lähtemään töistä keskenkaiken, kun kuopuksemme teloi silmäkulmansa uuden kotimme sängyn laitaan :/ Näytti siltä, että tartvitsisi tikatuttaa, mutta onneksi tyrehtyi pian ja näyttää pieneltä vekiltä. Pitää katsoa, kun neiti herää päiväunilta, että vaatiko haava mientä opertaatiota. Hyvin ei alkanut asettuminen uuteen kotiin tuolta osin.

Netin asentaja tuli samalla oven avauksella kuin mekin ja niinpä se jo toimii! Sekä kaasulieden korjaaja lähti hetki sitten. Päästään tekemään sitten ruokaakin :)

Yhdeltä parvekkeelta näkyy iso joki, muuten ei maisemat ole kovin kauniit, kun työmaa ihan vieressä. Siinä tosin riittää lapsille ihmettelemistä, kun voivat seurata nosturia ja työmiesten hommia :)

Kuulumisiin, heipsan!