Tänään on ollut muutaman asteen viileämpi päivä täällä Hangzhoussa. Meille oikein sopiva keli, ei liian kuuma muttei kylmäkään :) kesävaatteilla tarkenee!

Kävimme tänään aamupäivällä yhdessä ostoskeskuksessa etsimässä lapsille vaatteita, muttei juurikaan mitään löytynyt. Näyttää asetelma olevan täällä eri vaatetarjonnan suhteen, kun miesten vaatteita on paljon enemmän kuin naisten ja lasten vaatteita yhteensä. Onhan täällä tietenkin miehiä enemmän kuin naisia :) Kävimme syömässä ostarin Pizza Hatissa ja ihan maittavaa ruokaa saatiin. Lapset ovat vaan jo aika kyllästyneitä ulkona syömiseen, osoittautuu temppuiluna ja kiukutteluna paikan päällä. Onneksi huomenna alkaa normaali arki Kiinassa ja mekin saamme vihdoin asunnon. Pääsemme huomisen aikana muuttamaan Kiinan kotiin, ihanaa! Alkaa jo hotellielämä riittämään lapsiperheelle. Muuton vuoksi en pääse päivittämään blogia, kun nettiyhteys alkaa toimia asunnosssa muutaman päivän päästä muutosta.

Ostoskeskuksesta tullessamme hotelille, oli surullinen näky tiellä. Oli keskellä risteystä skootterin palasia pitkin poikin ja kuljettajan sandaali näkyi myös maassa olevan. Voi vaan kuvitella kuinka huonosti on skootteristille käynyt kolaroidessaan auton kanssa, kun ei näytä kenelläkään olevan kypärää päässä... Ja vaikka olisi vain loukkaantunut, niin ei välttämättä saa asianmukaista hoitoa. Tällainen on kovin surullista täällä, vaikka muutoin on ollutkin mukavaa katseltavaa ja ihmiset aina niin iloisia ja nauravia!

Olen huomannut, että olen itsekin paljon iloisempi täällä kuin kotosuomessa. Tarttuu paikallisten positiivisuus ja hyväntuulisuus näköjään minuunkin. Olen kyllä mielestäni ollut ennenkin iloinen, mutta täällä sitäkin enemmän! Ainakin poskilihaksissa välillä tuntuu, kun on ollut pitkään hymy kasvoilla ulkona liikkuessa :)

Huomenna jään lasten kanssa keskenään päiväksi tänne hotelliin, kun mieheni käy vuokrasopimukset kirjoittamassa sekä heittämässä keikan työpaikalla. Alkaa todellinen arki!

Kuulumisiin, heipsan!