Nyt alkaa tuntumaan pikku hiljaa, että kyllä me täällä pärjätään. On vaan ollut totutteleminen tähän kiinalaisen elämään: pullovettä (arvostaapahan Suomessa sitten hanavettä kovasti), ruoka (välillä hakusessa, että mitä tohtii suuhun laittaa) ja liikkuminen ulkona (hieman vaarallista ja ei niin esteetöntä tuplarattailla). Pitää varmaan ostaa molemmille muksuille omat sateenvarjorattaat, kun on tuossa kävelymatkan päässä ihan isohko tavaratalo, jonka sisääpuolelle pääsee tuplarattailla, mutta ulos ei :/ Oli ihan mielenkiintoinen reissu meillä siellä eilen illalla. Kassoille tultaessa ei päästy kassojen välistä eikä sisälletulo paikkaan päässyt  (yleensä on sieltä sitten tarvittaessa päässyt) yhteen suuntaan kulkevan hissiportaan vuoksi. Niinpä sitten kaupan ystävällinen nuori neiti juoksi hakemaan vartijoita, jotka kantoivat käsivarret ylhäällä rattaat kassojen yli monta metriä :) tuolloin piti meidän kaivaa kamera esille! No hyvä palvelu kuitenkin oli, ei jouduttu kauppaan jättämään meidän ylileveää kulkupeliä ;)

Ja liikenteessä saa olla kyllä hirmu tarkkana, ettei jää auton, mopon tai riksan alle. Eikä tosiaan rattailla saati pyörätuolilla liikkuminen ole kovin sujuvaa. On sitten ihanaa ja helppoa kotiin palatessa hypätä Toyotan ratin taakse ja ajaa Prismaan ja ostaa sieltä mitä vaan! Arvostaa kyllä kaikkia arjen pikkujuttuja Suomessa ja turvallisuutta! Ainakin yksi hyvä puoli ulkona on, ettei ole juopuneita eikä missään aineissa kulkevaa porukkaa. Toisin kuin Suomessa saattaa ja onkin päiväs aikaankin sellaista väkeä kaduilla!

Laitan kuvia tänään (toivottavasti), kunhan löydetään kameran piuha millä siirtää kuvat läppäriin :) Nyt syömään, kun on tuo oma kokki tehnyt sunnuntairuokaa! Nyt alettiin kerta löytämään lihaa yms. mistä uskaltaa tehdäkin jotain.

Kuulumisiin, heipsan!